Ontmaskering Chinese Mastiff

   Ontmaskering van de “Chinese Mastiff”…

 

Tegenwoordig zijn er veel Chinese forums, websites en bladen gevuld met de foto’s  van zogenaamde “duurste en beroemdste Tibetaanse Mastiff’s “, die de moeite waard zouden zijn. Prijs tien miljoen yuan of zelfs meer. Het echte uiterlijk van deze Tibetaanse Mastiff is heel anders dan op de foto’s.

In een poging om een hogere prijs  te vragen maakten sommige mensen de verschijning van hun TM nog perfecter dan de leeuw door middel van “photoshop”.

Dit had na verloop van tijd als resultaat

dat beginners deze bewerkte foto’s zagen, zeer grote fan van dit type werden, en een verkeerde indruk kregen over hoe de Tibetaanse Mastiff er echt uit moet zien. Mensen ontdekten geleidelijk dat ze de perfecte TM zoals ze in de bewerkte foto’s zagen niet kunnen vinden en de beginners zijn verward over welke TM’s echt goed zijn en welke nep zijn. Het heeftook een vraag gecreëerd waar sommige commerciële fokkers in China naar zijn gaan fokken. De constructie van de hond en het fysiek mogelijk zijn de originele taken uit te voeren zijn hierbij uit het oog verloren. Wij willen u hieronder laten zien hoe de perfecte foto’s van TM’s zijn gemaakt met behulp van photoshop .

Dit  proces werd onthuld door China’s beroemde TM fotograaf ” Ren Gang “.

Chinese Mastiff