Geplaatst

Deze honden werden geplaatst door de Tibetaanse Mastiff Club Nederland.

Boris, een black/tan reu van 2 1/2 jaar, zoekt een nieuw baasje. En vooral een baasje voor de rest van zijn leven. Want de nieuwe eigenaar wordt het derde baasje van deze lieve hond. Aan Boris ligt het niet. Hij is lief, maar bij de eerste baas had men eigenlijk niet veel tijd voor de hond. Omdat Boris toen op internet verkocht zou worden, heeft de huidige eigenaar hem gekocht. Maar ook deze vindt dat hij te weinig tijd heeft om zich met Boris bezig te houden. Hij vindt dat erg sneu en gunt de hond iemand die meer tijd voor hem heeft.
Boris kan bij honden en heeft geen problemen met kinderen. Hij is dol op autorijden. De eerste eigenaar heeft met hem een gehoorzaamheidscursus gevolgd. Het is niet bekend of Boris van katten houdt.

 

_______________________________________________________________

Jinpa, een black/tan teefje van 1 1/2 jaar zoekt een ander thuis. Haar eigenaar heeft mobiliteitsproblemen en moet aan haar knie geopereerd worden. Hierdoor krijgt Jinpa niet meer de beweging die zij, als nog zeer jonge hond nodig heeft.
Jinpa gaat goed om met kinderen en honden. Ook katten zijn geen probleem. Zij kan alleen thuis zijn en blaft dan ook niet. Ook autorijden geeft geen problemen.

______________________________________________________________________________

Beste mensen,Bij de herplaatsing van de TMC is het volgende teefje binnengekomen. Ze heet Baily en is 1,5 jaar.
Ze vertoont zoals haar huidige bazin het omschrijft “dominant gedrag” naar haar en de kinderen. We zoeken een ervaren eigenaar zonder kinderen. Met natuurlijk overwicht die haar rust, duidelijkheid en structuur kan bieden.
Mocht iemand een geschikt thuis weten dan houden we ons van harte aanbevolen!

__________________________________________________________________________

Door omstandigheden zoeken wij voor de volgende Tibetaanse Mastiff een goed nieuw thuis:
Chöden is een prachtige zwarte reu van 2 jaar. Hij wandelt netjes aan de riem en gedraagt zich sociaal met andere honden. Zijn gedrag is ook keurig als hij wordt meegenomen naar een openbare gelegenheid. Wij zoeken iemand voor hem zonder katten en met wat oudere kinderen (of zonder kinderen).
Heeft u belangstelling voor deze kanjer neemt u dan s.v.p. contact op met de herplaatsing van de TMC.
Claudia Bomhof
c.bomhof@planet.nl
055-5785015


 

Heel goed liefdevol thuis gezocht voor 8 jarige TM reu wegens privé omstandigheden van de eigenaar. Huub is een vriendelijke hond en er zijn geen gezondheidsproblemen bekend bij hem. Hij is nog zeer vitaal. Hij kan met katten en kinderen. Autorijden is hij gewend.
Ziet hij andere honden dan is hij enthousiast om kennis te maken, dan kan hij wel kracht zetten aan de riem. Andere honden gaat hij goed mee om. Kortom een hele sociale hond. Lief en relaxed om mee te leven. Een omheinde tuin is een must maar het is geen springer of klimmer. We zoeken voor hem een echte liefhebber en de juiste baas. Dat zal zorgvuldig bekeken worden.
Denkt u de juiste match te zijn voor deze kanjer of heeft u vragen neem dan contact op met de herplaatsing van de TMC.

Claudia Bomhof
c.bomhof@planet.nl
055-5785015

Huub 01 Huub 02 Huub 03


Goed thuis gezocht voor dit gesteriliseerde teefje van net 2 jaar.

Wegens privé omstandigheden van de eigenaar.
Ze kan met katten en andere honden en dieren.
We zoeken wel een thuis voor haar waar niet veel aanloop is omdat ze bij eigen huis en tuin waaks is. Gaat ze alleen mee naar openbaar terrein is ze rustig. Wie wil deze mooie lieve kanjer een gouden mandje bieden. Bij interesse stuur een berichtje naar herplaatsing TMC Claudia Bomhof c.bomhof@planet.nl.
25659572_949410855224585_5877447713026976132_n